Menu

Eerste paal Vennestaete I, II en III geslagen

De gemeente, projectontwikkelaar en makelaars geven het feestelijke startsein voor de bouw.

De gemeente, projectontwikkelaar Statenprojekt Development BV en makelaars Sopar en Hoekstra & Van Eck gaven woensdag 25 april 2018 het feestelijke startsein voor de bouw van 63 luxe koopwoningen nabij Kop West in Purmerend. De woningen liggen aan het Noordhollandsch Kanaal en worden opgeleverd in het derde kwartaal van 2019.

De komende tijd worden aan het Kanaal drie identieke appartementengebouwen neergezet, Vennestaete I, II en III. Daarin komen 61 appartementen en 2 grondgebonden woningen. De woningen variëren van 90 tot 225 vierkante meter in oppervlakte. De drie gebouwen liggen net ten zuiden van de Melkwegbrug en grenzen daardoor aan de binnenstad van Purmerend.

Opening

Wethouder Hans Krieger verrichte woensdagmiddag de openingshandeling voor het bouwproject. Krieger: ‘Dit is het laatste project dat nieuw gebouwd wordt in Weidevenne, een kroon op deze wijk. Vennestaete ligt op een prachtlocatie en is een aanwinst voor het aanzicht in Purmerend.’ Er zijn nog enkele appartementen te koop. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Sopar of Hoekstra & Van Eck.