Menu

Officiële handeling start bouw “VenneStaete”

Het ligt in de planning dat woensdag 25 april de officiële handeling met betrekking tot de start van de bouw zal plaatsvinden.

Van de 61 appartementen en 2 grondgebonden woningen van ons project “VenneStaete” zijn er momenteel 42 definitief verkocht en staat er een 10-tal appartementen in optie/reservering.

Nadat het Woningborg-certificaat was afgegeven heeft half februari de levering van de grond door de Gemeente Purmerend aan Statenprojekt Development B.V. plaatsgevonden.

Deze levering vond plaats met een verklaring van schone grond. Vanaf dat moment is de levering aan de diverse kopers aangevangen bij projectnotaris Abma Schreurs.

Momenteel is men doende met de voorbereiding van het grondwerk en de bouwplaats voorzieningen. In week 13 wordt gestart met het plaatsen van de bouwhekken en zal aansluitend het ketenpark en bouwterrein verder worden ingericht. Na voormelde werkzaamheden zal worden gestart met het grondwerk afvoeren en het gereedmaken voor de komst van de heistelling.

Het ligt in de planning dat woensdag 25 april de officiële handeling met betrekking tot de start van de bouw zal plaatsvinden.

Deze gebeurtenis laten wij uiteraard niet onopgemerkt voorbijgaan. De kopers zullen dan ook binnenkort een uitnodiging ontvangen van hun makelaar met betrekking tot deze, voor hen, bijzondere gebeurtenis.

Statenprojekt Development B.V.