Menu

Volledige verkoop informatie nu beschikbaar

Afgelopen zaterdag was de feestelijke “start verkoop” van het schitterende project Vennestaete. Een bijzonder geslaagde middag met enorme belangstelling, ruim 400 geïnteresseerden. 

Indien u afgelopen zaterdag niet in de gelegenheid bent geweest om bij de manifestatie aanwezig te zijn, bent u uiteraard van harte welkom bij de makelaarskantoren Sopar en Hoekstra en van Eck

De volledige documentatie is inmiddels beschikbaar op deze website en u kunt bij beide verkoopteams terecht met al uw vragen over het project. 

Verder kunt u bij Sopar makelaars de maquette van het project bewonderen. 
U bent van harte welkom van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur of op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. 

Voor de ondersteunende presentatie kunt u tevens een prachtig filmpje bekijken op onze website, Sopar.nl of Hoekstraenvaneck.nl.

Zoals te lezen in de verkoopdocumentatie worden de appartementen opgeleverd inclusief luxe sanitair doch exclusief keuken.

Iedere trotse appartementseigenaar krijgt echter de beschikking over een keukencheque van minimaal 5.000 euro, te besteden bij een tweetal nader aan te geven keukencentra!

Zo wordt u aan alle kanten ondersteund in uw keuze. 

Bij interesse wordt u gevraagd uiterlijk 31 juli 2017 12:00 uur uw inschrijfformulier in te leveren bij makelaarskantoor Sopar aan de Nieuwstraat 74-78 te Purmerend of bij Hoekstra en Van Eck aan de Waterlandlaan 88 te Purmerend.